Vores Koncept


Hvad vil vi i Wine Concepts?


Concept nr. 1

Vi er først fremmest en med hjertet dedikeret vinhandel.


Vores udvalg er udsøgt. Det  er ikke stort endnu, men vi har ambitioner. At finde de ”rigtige" vine til forretningen tager tid.


Vi leder efter vine fra små og hidtil nærmest ukendte producenter.


Vine, som skiller sig ud fra mainstream. Vine, som de store vinportører ikke har plads til. Hvorfor? Jo, producenterne laver for få flasker til, at det markedsførings-/omkostningsmæssigt kan betale sig for de store importører. Og de små vinbønder er i øvrigt ofte ikke interesserede i at eksportere deres vine. Det er for besværligt.


Antallet af flasker, vi kan få, kan være stærkt begrænset. Når de er udsolgt i vores forretning, må vi pænt vente på næste årgang. Her tilbyder vi dig at blive skrevet op.


Vi lover ikke, at I vil elske alle vine i sortimentet - nærmest tværtimod. Nogle af vinene falder i gruppen "love it or hate it", hvor folks meninger deler vandene.

Vi har crowd-pleasere, men også vine som udelukkende er for de trænede smagere, der kan "kapere” voldsomme og/eller sofistikerede vine. Det sjoveste er dog, når en vin har noget at give alle grupper.Men vi har også: Concept nr. 2, 3 og 4. 

Vi bistår ved/holder gerne smagninger, hvor vi inddrager deltagerne.


Vi hjælper dig meget gerne med at få styr på din egen vinkælder.

Vi møder ofte mennesker, der har mange flasker, men som ikke ved, hvad de har, og hvornår vinene skal drikkes. Det er ærgerligt at gemme flasker i for lang tid, da de så må smides ud!


Yderligere bistår vi med at finde løsninger til nyindretning af din vinkælder med flotte reolsystemer mv. Vi har også kontakt til kølefirmaer, der kan hjælpe med temperaturregulering.

Om det at nyde vin


Ofte siger folk, at de godt kan lide vin, men tilføjer, at de "ikke kender noget til det".


Tja! Men alligevel kan de fortælle, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide. Men er det ikke bare dét, det hele går ud på? At nyde de dråber, der tiltaler en, og undgå de andre? 


Bliv ikke overrasket, når du her i forretningen måske får noget andet, end du plejer. Du kan udfordre dig selv og dine venner.


Vi har nøje udvalgt vores vine, og vi glæder os meget til at dele dem med dig. Sammen skal vi have mange pragtfulde smagsoplevelser.


For os er det vigtigste, at du får rådgivning.

Den gode service


Bliv ikke overrasket, når du også i forhold til service får noget andet, end du plejer.


Vi kender vores vine rigtigt godt og kan derfor bruge alle vores kræfter på at hjælpe dig. Du står ikke over for personer, som i højere grad er sælgere end vinelskere. Vi har ingen salgsmål.


Fortæl os, hvad du gerne vil have - og vi vil forsøge at opfylde dine drømme. Så et vigtigt budskab er igen og igen: Ring eller skriv til os.  Jo bedre vi kender dig, jo bedre kan vi servicere dig.


Som en del af vores salgskoncept er der mulighed at smage vores vine  efter aftale med os. Prisen herfor afhænger af antallet af vine, du vil smage. Er dine køb efterfølgende af en en på forhånd aftalt størrelse, vil smagningen være uden beregning.


Vi pakker naturligvis gerne flaskerne i gaveæsker. Fortæl os om dine ønsker!